top of page

Timing is alles

Timing is alles: Text
TimingIsAlles.jpeg

1 oktober 2022

Elke beslissing kan je leven bepalen… Voor fans van Karen M. McManus en Colleen Hoover.

Jess maakt zich klaar om haar laatste schooljaar af te ronden. Ze haalt redelijke punten, heeft goede vrienden en heeft haar leven eindelijk weer op de rails sinds de jongen van wie ze hield verdween. Zijn geheimen zouden haar enkel hebben vernield, weet ze, ook al had ze gehoopt hem te kunnen redden.

Plots davert haar wereld echter op haar grondvesten. Luke staat weer aan haar deur, maar hij is niet alleen. De schaduw die Jess achtervolgt sinds ze Luke ontmoette, houdt hen nauwlettend in de gaten. Is haar liefde voor Luke sterk genoeg om zijn zonden te vergeten? En zal de schaduw toelaten dat Jess en Luke geluk vinden bij elkaar?

Timing is alles: Latest Work
Timing is alles: Files

"Heb je me gemist?"

Timing is alles

Timing is alles: Quote

Lezers aan het woord

Timing is alles: Work

"Meer dan een liefdesverhaal"

Timing is alles is een realistisch en aangrijpend boek dat leest als een trein. Ik kon mezelf erg vinden in het hoofdpersonage en wilde doodgraag weten wat er stond te gebeuren. Het is meer dan enkel een liefdesverhaal, het is een verhaal over vriendschap, passie, geheimen en de harde realiteit. Ik las het laatste deel in één ruk uit.

"Hoop met een donker randje"

Ik las dit boek heel snel uit. Ondanks de luchtige ondertoon hing er altijd een spanning in de lucht. De liefde tussen Luke en Jessica, de flashbacks, het hele tweede deel... Sommige scènes grepen me werkelijk naar de keel. Het is een verhaal over liefde, vriendschap en hoop, met een donker randje. Pakkend.

"Ik kon het niet wegleggen"

Ik was vanaf de eerste pagina verkocht. Het verhaal is spannend, geheimzinnig, romantisch en de personages zijn ook heel herkenbaar. Wanneer je denkt te weten hoe het zal verlopen, word je verrast. Het boek was een perfecte combinatie van romantiek en spanning. Ik kon het niet meer wegleggen!

Timing is alles: Pro Gallery
bottom of page